Lokaal nieuws donderdag 07 februari 2019

Richt je nieuwe huis in bij Maxaro!

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan kun je helemaal zelf bepalen hoe het interieur van je nieuwe huis eruit komt te zien! Heel erg leuk natuurlijk, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Goed nieuws, want bij Maxaro in Roosendaal kun je terecht voor een nieuwe keuken, badkamer én nieuwe vloeren.

Nieuw bij Maxaro: voorraadkeukens

Maxaro heeft sinds april 2018 een uniek nieuw concept in het assortiment: voorraadkeukens! Wanneer je je nieuwe keuken hebt uitgekozen, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Dit kan met een voorraadkeuken die, zoals de naam al zegt, op voorraad in het magazijn staat. Hij kan dus extra snel geleverd worden.

Een voorraadkeuken is opgebouwd uit mat witte keukenkasten met een vlak frontdesign. Combineer de verschillende kasten met elkaar en creëer de perfecte opstelling voor jouw keuken. Kies zelf uit een grote hoeveelheid keukenbladen, apparatuur, spoelbakken, kranen en handgrepen om je nieuwe keuken naar jouw persoonlijke voorkeur in te richten. Ontwerp je ideale design en geniet binnen 3-5 werkdagen al van je nieuwe keuken. Maxaro is hiermee uniek in Nederland en België. Extra fijn: de voorraadkeukens zijn zeer scherp geprijsd.

Koop een complete badkamer

De perfecte keuken is geregeld, en ook jouw ideale complete badkamer is binnen handbereik. Je vindt gegarandeerd iets wat aansluit bij jouw smaak, want de uitgebreide collectie omvat alles wat je nodig hebt. Zo stel je binnen zes stappen je favoriete badmeubel samen en is er alle keus op het gebied van douches, stoomcabines en baden. Ook alle benodigde accessoires zoals toiletrolhouders en zeepdispensers vind je bij Maxaro.

Perfecte vloeren voor je nieuwe huis

Meubels zijn erg belangrijk, maar een vloer geeft ruimtes pas écht hun uitstraling. Het is belangrijk dat je een vloer kiest die helemaal bij je past. Vloeren blijven namelijk jaren mooi, en natuurlijk wil je er zo lang mogelijk van blijven genieten. Elke vloer heeft zijn eigen uitstraling. Heb je een gezin en wil je dat je vloer geluid dempt? Kies dan een pvc vloer. Liever een natuurproduct? Kies dan uit het uitgebreide assortiment houten parketvloeren.

In de badkamer heb je een vloer nodig die goed tegen water kan. Kies dan bijvoorbeeld voor tegels of keramisch parket. Ook mooi: een stuk van (of de hele vloer!) beleggen met prachtige mozaïek- of decortegels. De gehele collectie tegels is te bewonderen op de website, maar kom zeker ook eens langs in de showroom. Daar zie je de tegels in het echt. Met behulp van kleurstalen combineer je ze met alle mogelijke opstellingen in de showroom, die maar liefst 5000 m² groot is. Met het enorme aanbod aan keukens, vloeren en badkamers kan het niet anders dan dat je maximaal slaagt!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden