Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws vrijdag 28 januari 2022

Een soepele zakelijke verhuizing

Verhuizen naar een nieuwe woning is spannend en leuk maar een verhuizing met het bedrijf waar je werkzaam bent kan dat natuurlijk ook zijn. Een nieuwe werkomgeving geeft weer nieuwe inspiratie en nieuwe kansen. Maar dan moet er natuurlijk nog wel eerst verhuist worden. En over het algemeen wordt dat vaak gezien als een minder leuke klus. Er komt bij een particuliere verhuizing al het een en ander kijken maar bij een zakelijke verhuizing gaat dit nog een stapje verder. Bravo Verhuizingen draait hier de hand niet voor om en samen zorgen we ervoor dat ook een zakelijke verhuizing soepel verloopt.

Een goede voorbereiding is alles. Met een goede voorbereiding verloopt alles organisatorisch soepel en kunnen er kosten, tijd en inspanning bespaard worden. Door op tijd een checklist te maken kun je alles goed bijhouden en overzicht houden. Begin al op tijd met het maken van deze checklist en vul deze later aan waar nodig. Op internet zijn standaard checklists te vinden en deze kun je aanvullen met je eigen punten.

Door een duidelijke taakverdeling te maken weet iedereen wat hij/zij moet doen. Zowel in de aanloop naar de verhuizing toe als op de dag van de verhuizing. Dit is efficiƫnt omdat iedereen voor zijn eigen aandeel zorgt en er geen zaken worden vergeten of juist dubbel worden uitgevoerd. Zorg ook dat iedereen binnen het bedrijf op tijd op de hoogte wordt gesteld over de verhuisdatum of data. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan het zijn dat de verhuizing over meerdere dagen uitgespreid wordt.

Voor het verhuisbedrijf is het prettig als zij ongestoord aan de slag kunnen. Zorg ervoor dat er op de betreffende kantoren/afdelingen geen werknemers aanwezig zijn. Ook voor het bedrijf zelf is dit wel zo fijn, zo hebben werknemers en klanten zo min mogelijk last van de verhuizing. Naast de verhuizing zelf kan Verhuisbedrijf Tilburg helpen met in- en uitpakken en ook (de)montage van bureaus en kasten behoort tot de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden