Park Centraal - fase 1

Tilburg
Actueel aanbod

€ 217.500,- tot € 378.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 172m2
Kaveloppervlak
134 - 309m2
Inhoud
400 - 740m3
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

Wordt dit jouw nieuwe woonbestemming?
Wonen rondom je eigen park. Tussen de bomen en het groen. Met volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. In een huis in jaren 30-stijl of juist heel modern. Met een gezellig winkelcentrum en een goede supermarkt in de buurt. Maar ook sportfaciliteiten, een fijne school en dagopvang. Zou dat niet heerlijk zijn? Het kan in Park Centraal, aan de uiterste westrand van Tilburg.
 
Park Centraal
Zicht op groen
 
Park Centraal is een plan dat uiteindelijk ruimte zal bieden aan circa 380 woningen. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diverse prijscategorieën. Met bouwen starten we aan de kant van de Dalemdreef en de Soerendonklaan. Hier worden in fase 1, 56 woningen gerealiseerd. De meeste in jaren 30-stijl en een enkele contrasterend modern.
 
Leven in een park
Het bijzondere van het plan is het park dat het hart vorm van de wijk. Vandaar ook de naam Park Centraal. De parkopzet geeft de wijk een heerlijk groen karakter en biedt volop ruimte om te wandelen, spelen en recreëren. Daarnaast zorgt al het groen voor een mooie verbinding met woonwijk Reeshof en het Dongepark.
 
Fase 1: Binnenkort in verkoop
Van rijwoning tot riante twee-onder-een-kapper

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Centraal - fase 1
Koopwoningen
44
Prijs
€ 217.500,- tot € 378.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden