Appartementen Dorpshart naast klooster Koningsoord

Tilburg - Berkel-Enschot
Actueel aanbod

€ 286.600,- tot € 485.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 155m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

NOG SLECHTS 5 APPARTEMENTEN TE KOOP !
In de tuinen van het fraaie klooster Koningsoord zal het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot gebouwd worden.
Boven de commerciele ruimtes zal Heijmans 42 luxe koopappartementen met ruime buitenruimtes realiseren (verdeeld over twee gebouwen) op de 1e, 2e en 3e verdieping. Deze appartementen zullen gerealiseerd worden in het verlengde van het gerenoveerde klooster, waarin o.m. een bibliotheek (in de voormalige kapel), restaurant en cultureel centrum is gevestigd.
De gebouwen zijn gericht op gemak en comfort. Zo is er, naast de trap o.m. een lift aanwezig en beschikt ieder appartement over een eigen (vast) parkeerplaats op een (afgesloten) binnenterrein. Tevens krijgt ieder appartement beneden een (fietsen)berging.
Het woonoppervlakte van deze appartementen bedraagt ca. 79 tot maar liefst 155 m2 waarbij ieder appartement de beschikking heeft over een royale buitenruimte (tot 100 m2) .
Ieder appartement is nagenoeg uniek qua indeling (2-, 3- en 4-kamerappartementen), ligging, buitenruimtes en uitzicht. De afwerking van de appartementen zal worden uitgevoerd met o.m. vloerverwarming, sanitair en tegelwerk naar keuze (Plieger), Heijmans SlimWonen (huisbesturing) en zonnepanelen bovenop. Enkele appartementen krijgen zelfs openslaande terrasdeuren of zijn voorzien van een deuren van de slaapkamer naar het (privé) dakterras!
Kom gezellig even kijken in de omgeving en loop door de bomenlanen, langs het medisch centrum, de bibliotheek of geniet van een kopje koffie bij Hemels in het klooster!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Appartementen Dorpshart naast klooster Koningsoord
Koopwoningen
5
Prijs
€ 286.600,- tot € 485.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden