CPO bouwkavel in Nieuwe Warande te Tilburg

Tilburg - Tilburg
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 297.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 225m2
Kaveloppervlak
750 - 800m2

Over dit project

Wilt u een villa naar eigen ontwerp laten bouwen? En profiteren van de voordelen om samen te bouwen in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)? Dan is dit uw kans!

CPO Groenling heeft een optie op zes bouwkavels in Buitengoed Nieuwe Warande. Het plan is om zes duurzame vrijstaande woningen te bouwen op percelen van 750 tot 800 vierkante meter.

Kavelprijzen variëren tussen de €279.000 en €297.000.
De V.O.N. prijs van kavel en woning tezamen bedraagt circa €550.000 à €700.000, afhankelijk van de keuzes die u maakt.

Als deelnemer ontwerpt u samen met de Stroom architecten uw eigen droomhuis.
De te bouwen woningen zijn gericht op de toekomst:
> In de woningen heerst een uiterst comfortabel en gezond leefklimaat. Dit wordt bereikt door toepassing van goed isolerende en vochtregulerende natuurlijke bouwmaterialen.
> De woningen worden energie neutraal waardoor u geen gasrekening heeft en minimale kosten voor elektra.
> In een dergelijke zogenaamde ecologische woning wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en kalkstuc. Waar nodig wordt gebruik gemaakt van beton (fundering) teneinde een lange levensduur van de woning te garanderen.

De bouwkavels liggen op een werkelijk prachtige locatie nabij een beekje en omgeven door weilanden, bomen en natuur. De te bouwen vrijstaande duurzame woningen komen hier volledig tot hun recht. Ook de buitenruimte rondom de woningen wordt ingericht met respect voor natuur en milieu.

Het project wordt professioneel begeleid door Droomwonen. Zij zorgen ervoor dat het proces goed en voorspoedig doorlopen wordt. De bouw start naar verwachting in december 2018. De planning is eind 2019 de nieuwe woningen te betrekken.

In CPO Groenling laten toekomstige buren samen hun woningen bouwen. Dat biedt kosten voordelen en verzekert u van ondersteuning tijdens en na het bouwproces. Wilt u hier uw droomhuis laten bouwen?

Voor meer info zie de te downloaden flyer. Of neem contact op met Walter Loomans van Droomwonen te Breda (076-2051010) danwel CPO deelnemer Herman Ter Beek (06-25292586).

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO bouwkavel in Nieuwe Warande te Tilburg
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Realisatie
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
6
Prijs
€ 279.000,- tot € 297.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Verwarming
Groene Energie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden