Bij Jeroen

Tilburg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Kom wonen Bij Jeroen!

Bij Jeroen staat voor de nieuwe woningen die in het projectgebied van De Brink Zuid in Berkel-Enschot worden ontwikkeld. Hier kan je op adem komen te midden van de dorpse rust en ruimte. Geniet van de geborgenheid van een buurtschap, terwijl niet al te ver weg de attractieve dynamiek lonkt van de grote stad. Bij Jeroen vind je dorps wonen én stads leven.

De Brink Zuid is een gloednieuwe wijk die rust en ruimte ademt en is omgeven door het gevarieerde landschap van Berkel-Enschot met zijn boerderijen en weelderige, kleurrijke tuinen en hagen. Dat beeld is doorgetrokken naar de wijk, waar brede straten met groene corridors en natuurlijke erfafscheidingen de landelijke sfeer benadrukken. De architectuur is gevarieerd in kleur en vormgeving en speels.

Aan de straten Jakobsladder en Ranonkel komen circa 40 rij-, hoek-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Momenteel zijn deze nog volop in ontwikkeling, maar het is wel al mogelijk om je in te schrijven. Je ontvangt dan later een uitnodiging wanneer de woningen Bij Jeroen in verkoop gaan. Naar verwachting is dit eind 2018. Het duurt dus nog maar heel even voor je Bij Jeroen een kopje suiker kunt komen lenen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bij Jeroen
Start verkoop
2020 (3e kwartaal)
Koopwoningen
65
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden