De Dorpsgaarde

Tilburg - Berkel-Enschot
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Dorpsgaarde staat voor de nieuwe woningen die in het projectgebied De Enschotse Tuinen, aan de westelijke rand van Berkel-Enschot, worden ontwikkeld. Met de komst van deze woningen wordt er een wijk afgemaakt die is omgeven door het gevarieerde landschap van Berkel-Enschot met zijn boerderijen en weelderige, kleurrijke tuinen. Dat beeld wordt doorgetrokken, met brede straten, groene corridors en architectuur die de landelijke sfeer benadrukken. Het wordt heerlijk wonen in De Dorpgsgaarde, waar je woont in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

VOOR IEDER WAT WILS
De Dorpsgaarde bestaat uit circa 60 nieuwbouwwoningen die aangeboden worden in twee fasen. Iedere fase biedt een gevarieerd aanbod van verschillende types. Voor ieder wat wils. Zo is er de keuze uit rij- en hoekwoningen, of wat grotere twee-onder-een-kap- of vrijstaande woningen. Enkele woningen zijn levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Tevens onderscheiden de woningen zich van elkaar in uitstraling ligging of grootte. Binnenkort maken we meer bekend over de woningen op de projectwebsite!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dorpsgaarde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
65
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden