Park Centraal | fase 3

Tilburg
Actueel aanbod

€ 219.500,- tot € 399.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 172m2
Kaveloppervlak
112 - 271m2
Inhoud
400 - 715m3
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

Verkoop fase 3 is gestart!

Park Centraal
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. Het park bij fase 3 heeft de sfeer: de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark. 

De woningen
Het woningaanbod is gevarieerd in deze fase. Zo zijn er ruime rij- en hoekwoningen maar ook grote twee-onder-een-kapwoningen. In totaal zijn er 43 woningen beschikbaar. De meeste uitgevoerd in jaren '30 ontwerp maar er zijn ook twee woningen met een moderne stijl.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Centraal | fase 3
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
45
Prijs
€ 219.500,- tot € 399.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden