Park Centraal | fase 4

Tilburg
Actueel aanbod

€ 279.190,- tot € 302.330,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 131m2
Kaveloppervlak
167 - 184m2
Inhoud
494 - 523m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Binnenkort start verkoop fase 4

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. Het park bij fase 4 heeft de sfeer: de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark.

De woningen
Vertrouwde woningtypes als de rij- en hoekwoningen van het type Boterbloem, Campanula en Dotterbloem en de twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool zijn weer opgenomen in het plan. Nieuw zijn de moderne twee-onder-een-kapwoningen van het type Ereprijs met riante woonkamer en type Honingklaver met vrijstaande garage!

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Centraal | fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
48 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 279.190,- tot € 302.330,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden