Tilburg - Clarissenhof Hoofdproject

Tilburg - Tilburg
Toekomstig aanbod

Over dit project

Clarissenhof
Buiten wonen in de binnenstad

Clarissenhof Fase I is inmiddels voltooid en de bewoners hebben hun intrek genomen in hun woning in dit geslaagde stuk binnenstad. De Spoorzone staat echter niet stil en de volgende ontwikkeling dient zich al weer aan.

Een nieuw hoog-stedelijk stuk Tilburg aan het Burgemeester Stekelenburgplein op steenworp afstand van Tilburg Centraal station! Kwalitatief wonen met alle voorzieningen van de binnenstad op loopafstand. De planontwikkeling van Clarissenhof Fase II gaat binnenkort van start. Geïnteresseerd in de ontwikkelingen van het baken van De Spoorzone? Meld je dan nu aan, zodat wij je op de hoogte kunnen houden!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tilburg - Clarissenhof Hoofdproject
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden