Abdijhof - Koningsoord

Tilburg - Berkel-Enschot
Actueel aanbod

€ 307.500,- tot € 699.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 175m2
Kaveloppervlak
128 - 453m2
Inhoud
395 - 700m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

In het mooie Koningsoord – waar monumentale panden en nieuwbouw elkaar versterken – is het eerste deel van Abdijhof opgeleverd. Tijd om door te pakken met de tweede fase. Opnieuw bieden we hier een heel gevarieerd aanbod van nieuwbouwwoningen in Berkel-Enschot aan.

Van een schitterend vrijstaand huis, tot een ruime pleinwoning, tweekapper met oude bomen in de tuin of een parkwoning op het allermooiste plekje van Koningsoord. Kiezen voor Abdijhof betekent genieten van nieuw wonen op een plek waar historie, uitstekende voorzieningen, horeca en natuur samenkomen.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Maar misschien nog wel het belangrijkste: jouw woning in Abdijhof is dankzij de duurzame warmte én koeling helemaal klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Abdijhof - Koningsoord
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
52
Prijs
€ 307.500,- tot € 699.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden