Abdijpoort - Koningsoord

Tilburg - Berkel-Enschot
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 234m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Wonen waar historie en nieuwbouw elkaar vinden...

Het nieuwe dorpshart is verkocht en in aanbouw. Wat gaat het hard! Het hoogste punt is al bereikt en in 2020 is het nieuwe centrum gereed. Tijd om nieuw plannen te maken en invulling te geven aan één van de mooiste plekjes van Koningsoord. Dat doen we met Abdijpoort. Geen kans laten we ongemoeid om hier iets unieks neer te zetten.

Abdijpoort doet met het rijk gedetailleerde ontwerp van Visser & Bouwman recht aan de locatie. De onder architectuur aangelegde binnentuin maakt het geheel af. Slechts 21 appartement-eigenaren genieten in alle rust van een groot, bijzonder luxe appartement. Zittend op het terras of balkon is bijna niet voorstellen dat de winkels, horeca en voorzieningen op loopafstand liggen.

Een plek die één en al luxe biedt, karakter heeft en waar gemak een hoofdrol speelt? Meld u dan an als geïnteresseerde voor Abdijpoort. Onze woonadviseurs gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Abdijpoort - Koningsoord
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Start verhuur
2020 (1e kwartaal)
Realisatie
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
21
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden