De Bankier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Tilburg - Tilburg
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 250m2

Over dit project

Al ruim 65 jaar is aan de Spoorlaan in hartje Tilburg het bankgebouw van Van Mierlo & Zoon gevestigd. Het gebouw bekleedt de oorspronkelijke functie al geruime tijd niet meer. Maar waar iets eindigt wordt ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden. Op deze prachtige locatie zal De Bankier herrijzen: een 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen midden in Tilburg.

DE APPARTEMENTEN
De Bankier is een 76 meter hoge woontoren voor bewoners die houden van kwaliteit. In een van de 50 luxe koopappartementen met oppervlaktes van 63 tot 250 vierkante meter kun je zeer aangenaam genieten van het leven.
Op verdieping 11 t/m 23 komen verschillende appartementen, van comfortabele stadsappartementen met balkon tot riante appartementen en penthouses met dakterras.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bankier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden