Park Centraal | fase 6

Tilburg
Actueel aanbod

€ 319.950,- tot € 319.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 131m2
Kaveloppervlak
200 - 200m2
Inhoud
520 - 520m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark.

Fase 6
In Park Centraal fase 6 komen 22 koopwoningen en 6 huurwoningenwelke gelegen zijn aan aan lange, groene laan. Zowel hoek - en rijwoningen van het type Campanula en Dotterbloem komen terug in dit plan maar ook diverse twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool. Ook komt het type Honingklaver weer voor in fase 6. Diverse woningen zijn voorzien van een garage en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

Alle woningen zijn standaard duurzaam en comfortabel. Zo komt er vloerverwarming- en koeling, worden pv-panelen toegepast en wordt een combiwarmtepomp aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Centraal | fase 6
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 319.950,- tot € 319.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden