Park Centraal | Het Groene Hof (fase 7)

Tilburg
Actueel aanbod

€ 414.950,- tot € 460.261,-

Kenmerken

Woonoppervlak
164 - 170m2
Kaveloppervlak
253 - 293m2
Inhoud
686 - 706m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Nog slechts een aantal woningen beschikbaar.

Start bouw najaar 2020!

Luxe wonen, beleef groen en geniet!

Je wandelt door de vriendelijke straten en statige lanen van het laatste deelgebied In Park Centraal, Het Groene Hof! De zon schijnt en de lucht is strakblauw. Wat een heerlijke dag! Kinderen spelen op de autoluwe straat en in het groene, centrale park samen en overal zie je openslaande deuren naar de tuin. Met een glimlach op je gezicht besef je; wat is het hier fantastisch wonen. De woningen van Het Groene Hof komen binnenkort in verkoop!

Zo mooi is het leven in Het Groene Hof

In Het Groene Hof woon je heerlijk vrij met het centrum van Tilburg op korte afstand. De wit gekeimde luxe twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen staan in een opvallend groene setting. Het Groene Hof doet echt zijn naam eer aan; het is hier opvallend nog ruimtelijker en groener dan de eerdere fases in Park Centraal. Het grote centrale park is omringd door fraaie woningen. Ze geven op een prettige manier lucht aan dit deel van de nieuwbouwwijk. Ruime kavels, gedetailleerde architectuur en hoogwaardige materialen zetten hier de toon

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Centraal | Het Groene Hof (fase 7)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 414.950,- tot € 460.261,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden