Willemsbuiten - Tilburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Tilburg - Tilburg
Toekomstig aanbod

€ 1.094,- p.m. tot € 1.186,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 124m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Willemsbuiten: Moderne, jaren 30 stijl woningen in de groene nieuwbouwwijk van Tilburg.
Het nieuwbouwproject Willemsbuiten is dé plek voor u en uw gezin en heeft veel te bieden. Zo bent u snel onderweg naar het centrum van Tilburg en woont u tegelijkertijd in een rustig en groen gebied. Met volop ruimte om te sporten, te spelen en te ontspannen zijn deze woningen zeer geschikt voor zowel gezinnen als stelletjes die de ruimte willen opzoeken. Vesteda gaat in Willemsbuiten 42 eengezinswoningen in de vrije sector te huur aanbieden.

De woningen
De 42 eengezinswoningen variëren van grote tussen de 117 en 124 vierkante meter en worden uitgevoerd in de door Willemsbuiten kenmerkende rode baksteen. Allen hebben een ruime woonkamer en via de openslaande deuren komt u in de achtertuin. De open keuken is van Bruijnzeel en is voorzien van allerlei inbouwapparatuur.

Op de eerste etage bevinden zich 2 of 3 slaapkamers (afhankelijk van het type woning) en de badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en wordt een lichte ruimte met een luxe douchehoek met wastafel (s), designradiator en tweede hangtoilet.

Op de zolder staat de warmte-terugwin balansventilatie en een extra kamer. Deze ruimte heeft een dakraam en kan ingericht worden als werkkamer, opslagruime of als speelruimte voor de kinderen. Zo kunt u de woning helemaal naar uw wens maken.

Duurzaamheid
De woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt voor een aangenaam en constante temperatuur. Alle woningen zijn tevens geheel aardgas loos. Ook zullen alle woningen voorzien worden van zonnepanelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Willemsbuiten - Tilburg
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
42
Huurprijs (p.m.)
€ 1.094,- tot € 1.186,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden