Koningsoord - Berkel-Enschot

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Tilburg - Berkel-Enschot
Toekomstig aanbod

€ 1.087,- p.m. tot € 1.355,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 137m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Aardgasloos wonen in het nieuwbouw project Koningsoord - Abdijhof

Koningsoord is een plek met historie en karakter en dat vinden we terug in deze 32 huurwoningen. Door ‘modern’ met ‘historie’ te combineren blijft de geschiedenis ademen met alle moderne gemakken van nu! Heerlijk vrij en rustig wonen terwijl de binnenstad van Tilburg op 6 km afstand ligt.

De bouw van deze woningen is in 2019 gestart, en worden naar verwachting half 2020 opgeleverd.
De woningen zijn aardgasloos en duurzaam met een zeer lage EPC. Verwarming gaat door middel van een warmtepomp, warmte terugwin installatie en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Zo bespaar je aanzienlijk op de energiekosten.

De woningen
De oppervlakte van de woningen verschillen tussen de 117 m² en 137 m². De ruime woonkamer geeft toegang tot de gezellige tuin. De open keuken heeft alle benodigde apparatuur waarmee u de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten.

De eerste etage:
De badkamer is praktisch en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er ruime slaapkamers op deze verdieping te vinden.

De tweede etage:
De zolderverdiepingen kunnen verschillen van elkaar. De zolder biedt voldoende mogelijkheden om een creatieve invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een speelkamer voor de kinderen, werkkamer of als extra opbergruimte. Mogelijkheden genoeg.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningsoord - Berkel-Enschot
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
32
Huurprijs (p.m.)
€ 1.087,- tot € 1.355,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden