Koningsoord ruime woningen Marienkroon

Tilburg - Berkel-Enschot
Actueel aanbod

€ 331.000,- tot € 505.000,-

Over dit project

KONINGSOORD: het mooiste nieuwbouwproject van Berkel-Enschot!
Koningsoord is nieuwbouw met karakter, geinspireerd door een rijke historie, op een plek met een ziel naast een prachtig oud klooster. Hier vind je ruimte en groen, op slechts 6 km van hartje Tilburg. Kom een keer vrijblijvend kijken in de bibliotheek of restaurant Hemels in het klooster Koningsoord!

NIEUWBOUW MET KARAKTER
Koningsoord wordt het nieuwe sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot. Winkels en voorzieningen en daarom heen ruim opgezette woonwijken. Hier vind je alle type woningen: karakterwoningen, driekappers, tweekappers en vrijstaande woningen. De geest van de abdij blijft behouden, met zijn groene kloostertuinen, de monumentale bomenlanen en nog meer karakteristieke elementen waar ooit mooie verhalen zijn ontstaan en die standhouden bij de bouw van deze nieuwe wijk. Laat de stad maar voortrazen, tijd voor een stapje terug en toch een flinke sprong vooruit.

KARAKTERWONINGEN 1e fase UITVERKOCHT
De karakterwoningen in de 2e fase zullen worden gebouwd aan een binnenhof, krijgen diepe tuinen op het oosten en parkeerplaatsen achter (aansluitend aan de percelen) op een binnenplaats. Alle karakterwoningen worden voorzien van o.m. hoge plafonds (meer dan 3 meter hoog) en fraaie deuren. De meeste woningen krijgen daarnaast ook nog (standaard) desgewenst een gashaard.

DRIEKAPPERS
In fase 2 worden enkele sfeervolle driekappers gebouwd. Deze tref je verspreid over Mariënkroon aan, zowel aan het groene binnenhof als ter afwisseling van de fraaie tweekappers.

TWEEKAPPERS 1e fase BIJNA UITVERKOCHT (nog 1 te koop)
De zeer ruime tweekappers in fase 2 zijn verspreid over de woonwijk verdeeld. ter afwisseling aan de rijke bomenlaan, naast de vrijstaande woningen. Ook vind je deze aan het binnenhof of aan de rand van de wijk. Deze woningen zijn óf voorzien van een garage óf voorzien van een zij(speel-/werk-)kamer en separate berging. Deze woningen zijn alle voorzien van brede tuinen!
De woningen zijn echt ruim (vergelijk het maar eens met een andere tweekapper!)en hebben 3 echt ruime slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. De tweede verdieping biedt volop ruimte voor extra kamers!

De afwerking van alle woningen is luxe te noemen. Naast superisolatie en vloerverwarming door de hele woning, zullen de woningen ook voorzien worden van zonnepanelen waardoor jouw energielasten gereduceerd worden!

PATIOWONINGEN 1e fase VERKOCHT
Op zoek naar een woning met een compleet woonprogramma op de begane grond? Wij verwachten in het volgende deelgebied (Abdijhof) weer woningen te ontwikkelen met een slaap- en badkamer op de begane grond.
Interesse hiervoor ? Schrijf u dan in!

Heeft u belangstelling voor één van de woningen of wilt u op de hoogte blijven? Neem dan contact op met het team van Koningsoord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningsoord ruime woningen Marienkroon
Koopwoningen
25
Prijs
€ 331.000,- tot € 505.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden