Aan de Waterkant

Tilburg - Tilburg
Actueel aanbod

€ 415.000,- tot € 437.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 110m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

WONEN MET PRACHTIG UITZICHT

Afgelopen jaren heeft de waterkant van het Wilhelminakanaal een nieuw gezicht gekregen. De diversiteit aan gezinswoningen en appartementen van “Aan de Waterkant” vormt een nieuw eigenzinnig lint aan het water.

Het havenpark, dat vanaf het begin van de Piushaven helemaal doorloopt tot aan de Meierijbrug over het Wilhelminakanaal, is een prachtige wandelroute van de haven richting natuurgebied Moerenburg. Op de overgang tussen stad en natuurgebied komt Toren H te staan. Toren H is de afronding van het project Aan de Waterkant en wordt gerealiseerd op de hoek Twentestraat / Meierijbaan.

De appartementen in Toren H krijgen een uniek zicht over Moerenburg of de stad Tilburg. Hier ervaar je de rustgevende kwaliteiten van het water en het weidse uitzicht, maar vind je de gezellige drukte van de bruisende Piushaven om de hoek.

Het stoere ontwerp van Toren H is van Diederen Dirrix Architecten, verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle woningen in Aan de Waterkant.

De fantastische ligging aan het water, het unieke uitzicht en de terrassen van de Piushaven op loopafstand, maken Aan de Waterkant tot een van de populairste nieuwe woonbuurten van Tilburg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan de Waterkant
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 415.000,- tot € 437.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden