Aan de Waterkant

Tilburg - Tilburg
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 356.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 160m2
Kaveloppervlak
98 - 186m2
Inhoud
391 - 585m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Welkom Aan De Waterkant!

Ideale ligging in Tilburg
Aan de Waterkant wordt gerealiseerd in het gebied tussen het Wilhelminakanaal en de Twentestraat in de wijk Jeruzalem. Een ideale plek in Tilburg: slechts 5 minuten fietsen van het centrum en met de bus ben je binnen 5 minuten op het Centraal Station. Klik op de plattegrond linksonder en overtuig jezelf.

Toekomstige koopwoningen Triborgh
Met het slopen van lege bedrijfsgebouwen is ruimte ontstaan voor nieuwe gezinswoningen en appartementen. Prachtig gelegen Aan de Waterkant, met zicht op het mooie landschapspark Moerenburg in de bruisende Piushaven!

Aan de Waterkant wordt in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling ontwikkeld en gerealiseerd. De circa 305 woningen worden in meerdere blokken ontwikkeld en gerealiseerd.

Bijzonder veel keuze
Daarnaast is kenmerkend voor het plan dat elke gezinswoning voorzien is van een stadstuin en zijn eigen, unieke ontwerp heeft. Mede door de diverse afmetingen, volumes, kapvormen, kozijnindelingen en gevelaccessoires heeft elke woning zijn eigen identiteit.

Meer informatie via onze website of via De Bont Makelaardij in Tilburg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan de Waterkant
Koopwoningen
53
Prijs
€ 215.000,- tot € 356.500,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden