Pakhuis West (On hold)

Tilburg - Tilburg
Actueel aanbod

€ 139.000,- tot € 295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 85m2
Kaveloppervlak
65 - 110m2
Aantal kamers
1 - 2

Over dit project

Even pas op de plaats
Om te komen tot een integrale ontwikkeling van het Veemarktkwartier, deelgebied Panhuijsenpad, is besloten om de verkoop van de appartementen in Pakhuis West tijdelijk stop te zetten. Zodra het ontwerp van dit deelgebied gereed is zullen wij de verkoop voortzetten.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen of bent u nog steeds ge�nteresseerd in een appartement in Pakhuis-West, blijf dan ingeschreven voor onze nieuwsbrief!


PAKHUIS WEST
THE PLACE TO LIVE!

Pakhuis West bestaat uit 45 appartementen boven circa 500 m� commerci�le ruimte en staat in het hart van het Veemarktkwartier. De appartementen zijn verdeeld over negen bouwlagen. De 500 m� commerci�le ruimte bevindt zich op de begane grond, samen met de entree en algemene ruimten. Er zijn plannen voor de vestiging van onder andere horeca en detailhandel. De appartementen zijn 50 tot 85 m2 groot. De meeste hebben twee kamers, een aantal drie.
Vanaf � 139.000,- v.o.n

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pakhuis West (On hold)
Koopwoningen
45
Prijs
€ 139.000,- tot € 295.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Trein/tramstation
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden