Tilburg - Clarissenhof - fase 1 UITVERKOCHT

Tilburg - Tilburg
Toekomstig aanbod

€ 95.000,- tot € 297.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 107m2
Kaveloppervlak
42 - 42m2

Over dit project

In het hart van de Spoorzone, op het voormalige MTS-terrein tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Lange Nieuwstraat komt de verrassende buurt Clarissenhof. Hier, vlakbij het centraal station bouwt VolkerWessels, in samenwerking met TBV Wonen en WonenBreburg de komende jaren ca. 500 woningen. Clarissenhof kent verschillende woningtypen in huur en koop: van stadswoningen met een tuin tot studio’s met een fraai uitzicht op de bruisende Spoorzone en de Tilburgse binnenstad.

Clarissenhof bestaat uit verschillende gebouwen, die samen met de Medeklinkert, de Houtloods en het Clarissenklooster een binnenstedelijke, maar toch groene, buurt vormen.
Clarissenhof is open, maar door het samenspel van hofjes, doorkijkjes, straatjes en poortjes toch beschut. Eigen tuintjes worden gecombineerd met gedeelde tuinen, pleintjes en moestuinen, waardoor een groene omgeving ontstaat.
Het is er heerlijk rustig, autovrij en toch goed bereikbaar. Vanzelfsprekend met de trein, maar ook met de auto. Een eigen garage zorgt voor voldoende parkeerplekken op loopafstand. De centrale kloostergang vormt een natuurlijke ontmoetingsplek voor de bewoners.

Clarissenhof ligt op één minuut lopen van het Centraal Station, in de nieuwe hotspot van Tilburg: Spoorzone 013. Uitgebreide winkelvoorzieningen, restaurants, musea en theater liggen op loopafstand. Via de passage onder het spoor door wandel je direct de Tilburgse binnenstad in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tilburg - Clarissenhof - fase 1 UITVERKOCHT
Koopwoningen
72
Prijs
€ 95.000,- tot € 297.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden