Tilburg - De Brabander

Tilburg - Tilburg
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 125m2

Over dit project

Rondom het nieuwe Stationsplein aan de noordkant van het Tilburgse station, het Burgemeester Stekelenburgplein, worden diverse bijzondere woongebouwen gerealiseerd in de periode tot en met 2021.

Door de ligging in het hart van de Spoorzone (www.spoorzone013.nl), aan het stationsplein en de Burgemeester Brokxlaan is de bereikbaarheid, beleving en zichtbaarheid zeer groot. In het gebied worden oud en nieuw, industrieel en verfijnd, wonen, werken en leven gecombineerd. Een gebied dat in trek is bij jong en oud, starters en oude rotten, levensgenieters en avonturiers.

Er zal gestart worden met het Woongebouw, een imposant woongebouw met circa 165 appartementen, variƫrend in grootte van circa 55 - 125 m2 GBO. In de plint van De Brabander is ruimte voor kleinschalige commerciƫle functies zoals horeca, kantoren en detailhandel.

Aan de overzijde van de Burgemeester Brokxlaan volgt hierop Clarissenhof fase 2 (fase 1 zie www.clarissenhof.com) bestaande uit eveneens circa 250 appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tilburg - De Brabander
Huurwoningen
165
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden