Online Marketing Bureau CliQi

Actueel

Nieuws

Huiseigenaar of huurder? Dit wijzigt er per juli Lokaal nieuws woensdag 29 juni 2022

Huiseigenaar of huurder? Dit wijzigt er per juli

Zoals ieder jaar wijzigt er het een en ander per 1 juli. Dit is ook het geval op het gebied van wonen. Goed nieuws is de btw-verlaging op energie. Daarnaast worden rookmelders verplicht in iedere woning. Deze veranderingen kun je verwachten

Bruto maandlasten hypotheek verdubbeld sinds januari Lokaal nieuws vrijdag 17 juni 2022

Bruto maandlasten hypotheek verdubbeld sinds januari

De bruto maandlasten voor een gemiddelde woning met een aflossingsvrije hypotheek zijn verdubbeld ten opzichte van het begin van dit jaar. Veroorzaker is de sterke rentestijging, gecombineerd met de relatief hoge huizenprijzen. Technologiebedrijf Calcasa bracht de details in kaart over deze lastenstijging.

Gevolgen oorlog voor hypotheekrente, pensioen en koopkracht Lokaal nieuws woensdag 09 maart 2022

Gevolgen oorlog voor hypotheekrente, pensioen en koopkracht

De gevolgen van de oorlog in Oekraïne blijven niet beperkt tot de landsgrenzen. Op het vlak van politiek en economie is het effect wereldwijd groot. Zelfs als individuele Europeaan is het goed merkbaar in je portemonnee. Denk aan verlies van koopkracht, effect op de hypotheekrente en je pensioen. 

Voorop staat uiteraard dat de indirecte economische gevolgen in het niet vallen bij het menselijk leed in het oorlogsgebied zelf. Een hogere prijs aan de pomp is daarbij vergeleken een klein probleem. Toch zetten we de mogelijke financiële gevolgen voor jou op een rij.

Limiet overbieden op woningen in de maak? Lokaal nieuws donderdag 17 februari 2022

Limiet overbieden op woningen in de maak?


De hoge woningprijs is een maatschappelijk probleem geworden. Verhuizen is voor veel mensen niet mogelijk en starters zitten helemaal in een lastig parket. Reden voor De Nederlandsche Bank om onderzoek te doen naar het overbieden op woningen. Zelf een maximum stellen aan biedingen is geopperd. Zou dit de oplossing zijn voor de alsmaar stijgende prijzen?

De vraagprijs voor een woning is allang niet meer de standaard, voor 8 op de 10 woningen wordt meer betaald. Doe je niet aan overbieden, dan weet je vaak bij voorbaat al dat je weinig kans maakt. Bij 30 procent van de verkopen wordt zelfs €50.000 of meer overboden.

Een soepele zakelijke verhuizing Lokaal nieuws vrijdag 28 januari 2022

Een soepele zakelijke verhuizing

Verhuizen naar een nieuwe woning is spannend en leuk maar een verhuizing met het bedrijf waar je werkzaam bent kan dat natuurlijk ook zijn. Een nieuwe werkomgeving geeft weer nieuwe inspiratie en nieuwe kansen. Maar dan moet er natuurlijk nog wel eerst verhuist worden. En over het algemeen wordt dat vaak gezien als een minder leuke klus. Er komt bij een particuliere verhuizing al het een en ander kijken maar bij een zakelijke verhuizing gaat dit nog een stapje verder. Bravo Verhuizingen draait hier de hand niet voor om en samen zorgen we ervoor dat ook een zakelijke verhuizing soepel verloopt.

Een goede voorbereiding is alles. Met een goede voorbereiding verloopt alles organisatorisch soepel en kunnen er kosten, tijd en inspanning bespaard worden. Door op tijd een checklist te maken kun je alles goed bijhouden en overzicht houden. Begin al op tijd met het maken van deze checklist en vul deze later aan waar nodig. Op internet zijn standaard checklists te vinden en deze kun je aanvullen met je eigen punten.

Door een duidelijke taakverdeling te maken weet iedereen wat hij/zij moet doen. Zowel in de aanloop naar de verhuizing toe als op de dag van de verhuizing. Dit is efficiënt omdat iedereen voor zijn eigen aandeel zorgt en er geen zaken worden vergeten of juist dubbel worden uitgevoerd. Zorg ook dat iedereen binnen het bedrijf op tijd op de hoogte wordt gesteld over de verhuisdatum of data. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan het zijn dat de verhuizing over meerdere dagen uitgespreid wordt.

Voor het verhuisbedrijf is het prettig als zij ongestoord aan de slag kunnen. Zorg ervoor dat er op de betreffende kantoren/afdelingen geen werknemers aanwezig zijn. Ook voor het bedrijf zelf is dit wel zo fijn, zo hebben werknemers en klanten zo min mogelijk last van de verhuizing. Naast de verhuizing zelf kan Verhuisbedrijf Tilburg helpen met in- en uitpakken en ook (de)montage van bureaus en kasten behoort tot de mogelijkheden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tilburg.

Aanmelden